Maffia: szervezett bűnözői csoport, tagjai a maffiózók.

A maffia fő bevétele különféle bűncselekményekből származik: kábítószer kereskedelem, pénzmosás, zsarolás, rablás, prostitúció és illegális szerencsejátékok. A bűncselekményekből szerzett pénzt gyakran uzsorakölcsönökön keresztül kamatoztatják, vagy sokszor legális üzleti tevékenységekbe fektetik. A kriminológusok meghatározása szerint a maffia teljesen beleolvad a mindennapi élet számos területébe, és szervezeti felépítése, egysége nem tűnik el egy-egy vezetővel együtt.

Szépségverseny: olyan – általában évente megrendezett – esemény, ahol elsősorban a versenyzők külseje, mozgása és általános megjelenése alapján egy zsűri hirdet győztest. Komolyabb országos és világversenyen a jelentkezők műveltsége, intelligenciája, és beszédkészsége is fontos szerepet kap.

A győztest általában valami Szépének nevezik, például Magyarország Szépe. (Ez a kedvenc mondatom a meghatározásban)

Mindezen információkat összevetve, rátaláltunk a legújabb Facebook gyöngyszemre: A MISS MAFFIA Hungary az Alvilág Szépe Szépségversenyre. Kellemesen alakul a rajongói tábor, tartozik alkalmazás is hozzá, ami igen frappáns lett. Küldhetünk lófejet vagy behajtókat ismerőseinknek. A rendezvény stilusosan az Aranykéz utcában leszJ

Ami biztos, hogy erről beszélnek a különböző médiumok….Az ötlet is és a Facebookos vonal is megér egy misét. Hiszen még csak most indult, de már nagy port kavart kis hazánkban.

Nem kétséges, leginkább a polgárpukkasztó vonal miatt kapták fel, hogy huuu meg háááá lehet indulni akkor is ha priuszos vagy, majd a lányok szendén nyilatkoznak, hogy azért nem is bűnözők ők, csak egyszer már loptak talán csokit, de inkább a barátnőjük volt….Kiváncsian várjuk a fejleményeket, az esemény ugyanis nem szűkölködik a kreativ megoldásokban. A többi pedig már tényleg nem a „mi ügyünk”.